Şehit Osman Yılmaz Ortaokulu

Vizyon: Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar: 2016 İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması İlçe 3.lüğü Selma ACAR.

Saatler: 8:30-15:00
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Servisimiz yoktur.
Sportif Etkinlikler: Voleybol ve Futbol turnuvaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0366 876 60 34

WEB - https://cidesehitosmanyilmazoo.meb.k12.tr

Adres - TOYGARLI KÖYÜ SOĞUKSU MEVKİİ SOĞUKSU KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO: 81 İÇ KAPI NO: 1 CİDE / KASTAMONU

Yerleşim Yeri - Toygarlı köyü Soğuksu Pazarı Mevkii Cide/KASTAMONU

Ulaşım Soğuksu Cide karayolu Soğuksu Şenpazar Ağlı Kastamonu karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Cide ilçesine 40 km Kastamonu iline 125 km (Öğretmenlerimiz köyde ikamet etmektedir. İlçeye ve il merkezine her gün gelip giden minibüs yoktur)